Ben je een betrokken inwoner van Zuidwolde? Dan zoeken we jou!

Wij zijn op zoek naar leden voor het stichtingsbestuur van Ontmoetingscentrum Boerhoorn.

Wij zoeken inwoners van Zuidwolde die betrokken zijn bij hun dorp en een ondernemende insteek hebben. Inwoners die in staat zijn te werken aan een visie op de toekomst van de Boerhoorn. Inwoners die streven naar samenwerking met andere organisaties in het dorp, (sport)verenigingen en met de gemeente.

2015 en 2016 hebben in het teken gestaan van de route naar verzelfstandiging van het ontmoetingscentrum in Zuidwolde. Een projectgroep is in opdracht van dorpsbelangen Zuidwolde de uitdaging aangegaan om te adviseren hoe deze verzelfstandiging gerealiseerd kan worden. Inmiddels hebben we een akkoord gekregen van de gemeente op dit advies, wat betekent dat een nieuw stichtingsbestuur met de uitwerking aan de slag kan!

Wij zijn op zoek naar 5 tot 7 leden.

Specifiek zoeken we, voor een goede mix in het bestuur, mensen met:

  • kennis van bestuur en organisatie,
  • of uitgebreide kennis van financiën,
  • of kennis van techniek en beheer,
  • of kennis van personeel (HRM),
  • of kennis van marketing en promotie (communicatie),
  • of veel enthousiasme en interesse voor ontmoeten in de Boerhoorn.

Ben je geïnteresseerd? Dan komen we graag in contact met jou! Je kan je interesse kenbaar maken via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een telefoontje naar Siep Bos (06-22607978) of Linda Barelds (06-22355869). Graag horen we van je!