De gemeente De Wolden heeft de opdracht van Verzelfstandiging van het zwembad "De Waterlelie" neergelegd bij dorpsbelangen Zuidwolde. Dorpsbelangen Zuidwolde heeft een voortrekkersrol gehad in het organiseren van een tweetal informatieavonden bij de bevolking van Zuidwolde en de omliggende dorpen en het vormen van een projectgroep.

De projectgroep bestaat uit Martin Hofstede ( voorzitter ), Margriet Kuiper ( secretaris ), Marja Holtmaat ( Penningmeester ), Joke Kloeze, Bas Gruppen, Peter Weustink, Marco Lubberman en Carmen Weiland. Dit achttal zal in samenwerking met Eduard Annen van Gemeente De Wolden de organisatie op zich nemen rondom de uitwerking van de verzelfstandiging. 

De projectgroep heeft een globaal traject uitgestippeld om de verzelfstandiging te realiseren. Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor de klankbordgroep. De klankbordgroep zal gevormd worden door de inwoners van Zuidwolde en de omliggende Dorpen. De klankbordgroep gaat onder andere ideeën, oplossingen, opvattingen aandragen die de basis gaan vormen voor de verzelfstandiging van het zwembad "De Waterlelie".

Alles omtrent zwembad "De Waterlelie" zal de komende weken/maanden in kaart worden gebracht en worden vastgelegd in een startdocument. Vanaf daar gaan we bouwen aan de verzelfstandiging van het zwembad "De Waterlelie". Wij zullen u via de website op de hoogte houden van het gehele proces en daar, waar nodig, uw hulp vragen. Mocht u ideeën/opmerkingen hebben of willen deelnemen in de Klankbordgroep , meld je dan aan op : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook hebben we een enquête gelanceerd en zijn we erg nieuwsgierig naar uw mening. Deze enquête is te bereiken via deze link. We hopen dat u hem invult!

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat het zwembad De Waterlelie niet verdwijnt en in de toekomst zeer succesvol is. Hieronder de foto van de projectgroep met van links naar rechts de namen van de projectgroep leden.

 

Zittend van links naar rechts:
Bas Gruppen
Peter Weustink
Carmen Weiland
Staand van links naar rechts:
Joke Kloeze
Marja Holtmaat
Margriet Kuiper
Martin Hofstede
Marco Lubberman