Aan de slag met vernieuwing van De Boerhoorn

Het beheer van ontmoetingscentrum De Boerhoorn is per januari officieel in handen gekomen van de inwoners van Zuidwolde, dat wil zeggen via de nieuwe bestuursleden die vanaf dat moment de stichting aansturen. Samen met de 4 vaste medewerksters en de vrijwilligers zijn ze enthousiast aan de slag gegaan om het centrum toekomstbestendig te maken.

Inmiddels is er een eigen telefoonnummer (0528 – 217312), website (www.deboerhoorn.nl), digitale nieuwsbrief,  Facebookpagina en ontstaan er nieuwe initiatieven zoals het organiseren van activiteiten die mensen naar De Boerhoorn halen, zoals op 11 mei de glamour & glitterbingo.

In gesprek met gebruikers

Met alle vaste gebruikers van de voorziening voert het bestuur in maart en april gesprekken, ter verdere kennismaking, over het actualiseren van de huurafspraken maar ook om mee te kunnen denken over wensen en behoeftes en om ideeën te verzamelen die De Boerhoorn aantrekkelijker maken.

Aanpassingen toiletten

Gezien de onduidelijkheid over het al dan niet gerealiseerd worden van een multifunctionele accommodatie in Zuidwolde zijn grootschalige aanpassingen aan het gebouw niet aan de orde. Wel zijn updates nodig, zoals de toilettenblokken die in maart onder handen worden genomen. Met hangtoiletten, nieuwe vloer- en wandafwerking zijn deze weer hygiënisch en effectief te onderhouden.

Nieuwe bestuursleden

De beheerstichting is op zoek naar extra bestuursleden. Josette van Heijst moet helaas stoppen met haar werkzaamheden en wil het bestuurswerk graag overdragen aan iemand met affiniteit voor personele zaken en de ontwikkeling van nieuwe activiteiten. Heb je belangstelling? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..